SKICKA IN ERA MOTIONER NU! #BLEDÅK2018

Hejsan! Snart kommer kallelsen för #BLEDÅK2018 ut, men ni kan redan nu börja skicka in motioner! Vi vill ha in motionerna i PDF eller DOCX format och ni skickar enkelt in dem på länken här. Motionen ska vara uppbyggd på traditionellt sätt med en Titel, en motiverande text, att-sattserna samt motionärens namn i botten. Om motionen kommer ifrån en SSU-Kommun eller SSU-Klubb ska den självklart också stå med. Om du skickar in motionen på eget bevåg så skriver du endast hemkommun. Se exemplet nedan.

Exempel: egen motion

Titel går här

Jag är en utmärkt motivering för den här motionen. Jag innehåller fantastiska argument och har till och med en källa [1].

Eventuella källor:

[1] Jag har inte SSU klubbstöd för denna uppgiften. Det ser du genom att bara min hemkommun står under mitt namn istället för SSU-klubben/SSU-kommunens namn! Jag är så grym.

Att-sattser

  • Motionären menar att detta är en perfekt motion.
Förnamn Efternamn
Hallehåla

Exempel: Motion med KÅK-beslut bakom


Titel går här

Jag är en utmärkt motivering för den här motionen. Jag innehåller fantastiska argument och har till och med en källa [1].

Eventuella källor:

[1] SSU Hallehåla håller med mig. Titta bara under mitt namn. Jag har KÅK stöd!!!

Att-sattser

  • Motionären menar att detta är en perfekt motion.
Förnamn Efternamn
SSU Hallehåla